Tuotteet Koira Koiran herkut ja puruluut Natures Protection Superior Care kuivatut jäniksenkorvat 20 g
Natures Protection

Natures Protection Superior Care kuivatut jäniksenkorvat 20 g

Tuotekoodi: NPS46120
Luonnollinen, viljaton herkku aikuisille koirille. Sopii hypoallergeenisten ominaisuuksiensa vuoksi erittäin hyvin myös herkille ja allergisille koirille. Hyvänmakuinen ja terveellinen välipala, josta koira saa puuhaa pitkäksi aikaa.
Lue lisää
1,44 €

Kuvaus

Luonnollinen maku & tuoksu

Sopii valkoisille koirille

Hypoallergeeniset ominaisuudet

Ei sisällä viljapohjaisia ainesosia

Ei rasita ruoansulatusta, sopii koirille joilla on herkkä ruoansulatusjärjestelmä

Helppokäyttöinen vetoketjullinen paketti suojaa tuotteita kosteudelta

Täydellinen herkku koulutukseen

Koira saa herkun syömisestä puuhaa pitkäksi ajaksi

Nature's Protection Superior Care herkut ovat premiumluokan luonnollisia ja hyvänmakuisia makupaloja, jotka on luotu täyttämään lemmikkieläinten erilaiset tarpeet. Mitkään tuotteet eivät sisällä keinotekoisia väriaineita, aromeja ja säilöntäaineita. Reseptit sisältävät huolella valittuja luonnollisia ja korkealaatuisia ainesosia, joista on hyötyä lemmikkieläimille. Jäniksenkorvat & ankka on loistava valinta valkoisten koirien omistajille. Huolellisesti valittujen proteiinilähteiden ansiosta se ylläpitää kyyneleiden oikean koostumuksen ja auttaa poistamaan ruskeita tahroja silmien, suun ja tassujen ympärillä. Tämä välipala riittää pitkään - lemmikkieläimellä kuluu aikaa koko herkun syömiseen. Pureskelemalla jäniksenkorvia koirat harjaavat hampaitaan, vähentävät plakkia ja hierovat ikenensä.

Koostumus:

jäniksen korvat 98 %, sorbitoli 1,5 %, suola 0,5 %

Ravintoainekoostumus:

raakaproteiini - 56 %, raakakuidut - 1 %, raakarasva - 6,5 %, raakatuhka - 5 %, kosteus - 16 %

Ruokintasuositus:

Anna aterioiden välissä ottaen huomioon lemmikkisi paino, ikä ja aktiivisuus. Ei sovellu alle 3 kk pennuille. Puhdasta, raikasta vettä tulisi olla saatavilla koko ajan. Säilytä kuivassa, viileässä paikassa (alle +25 astetta). Vältettävä suoraa auringonvaloa. Säilyy avattuna 3 päivää.