Tuotteet Koira Pedit ja alustat Tujoma Luxus Vaimare sohvapeti L harmaa
Tujoma

Tujoma Luxus Vaimare sohvapeti L harmaa

Tuotekoodi: BA95
Erittäin laadukkaalla, nesteitä hylkivällä kankaalla päällystetty ortopedinen, L-kokoinen (100×70×28 cm) sohvapeti. Pedin jämäkkä mutta mukava memory foam-sisusta antaa lemmikillesi optimaalisen tuen, ja muhkeat reunat luovat turvallisen tuntuisen lepopaikan. Laadukkaiden materiaalien ansiosta peti sekä tuntuu että näyttää hyvältä pitkänkin käyttöajan jälkeen. Sopii hyvin myös allergisille ja yliherkille lemmikeille. Saatavilla kolmessa koossa, kahdella tyylikkäällä värivaihtoehdolla.
Lue lisää
120,00 €

Kuvaus

Tujoma Luxus Vaimareen kauniit, ortopediset sohvapedit on valmistettu erittäin korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista. Petien täyte on mukavaa ja luonnollista viskoelastista vaahtomuovia (memory foam), joka mukautuu kehonrakenteeseen täydellisesti antaen koirallesi optimaalisen tuen. Memory foam palaa kuitenkin aina alkuperäiseen muotoonsa. Näin peti sekä tuntuu että näyttää hyvältä pitkänkin käyttöajan jälkeen. Erittäin paksu vaahtomuovikerros suojaa niveliä ja selkärankaa, sekä estää painehaavojen syntymistä. Pehmeä ja hyvin hengittävä memory foam on lisäksi hyvin turvallista eläimille, ihmisille sekä ympäristölle. Pedin muhkeat reunat tukevat lemmikkisi kehoa, ja luovat turvallisen tuntuisen lepopaikan. Pohjassa on liukueste, joka pitää sen hyvin paikoillaan.

Pedin ympäristöystävällinen ja erittäin pehmeä Monolith-päällikangas on päällystetty erityisellä hydrofobisella suojakalvolla, jonka ansiosta nesteet eivät imeydy heti kankaaseen. Näin nesteen voi vain pyyhkäistä pois kankaan päältä. Tämän ansiosta kangas on erittäin helppo puhdistaa, jopa ilman myrkyllisiä pesuaineita. Monolith-kangasta käytetään paljon myös sohvakankaana, joten se on erityisen miellyttävän tuntuista, hyvin kestävää, ja säilyy pitkään kauniina. Kankaan kulutuskestävyydestä kertova Martindale-hankauksenkestoluku on Monolithissä huimat >100 000 (tavalliseen päivittäiseen käyttöön suositellaan 20 000-25 000, kovaan käyttöön yli 25 000). Päällikankaan ja täytteen ansiosta peti sopii hyvin myös allergisille ja yliherkille lemmikeille. Päällikangas on helposti irroitettavissa pesua varten patjassa olevan vetoketjun ansiosta, ja sen voi pestä pesukoneessa.

Petiä on saatavilla kolmessa eri koossa; pienille, keskikokoisille ja suurille koirille. Värivaihtoehtoina tyylikkäät beige ja harmaa.

Kaikki koot: S 60 x 44 x 25 cm, M 80 x 60 x 25 cm ja L 100 x 70 x 28 cm

Värivaihtoehdot: beige ja harmaa

Päällikangas: Monolith 85

Materiaali: Polyesteri

Pesuohje: päällinen vesipesu 30 astetta

Vaahtomuovin vesipesua ei suositella, riittävät toimenpiteet ovat yleensä kevyt imurointi ja tuuletus.

Vinkkejä:

- tahrat: pyyhi kostealla, viileällä (kuuma polttaa tahran proteiinit pahemmin kiinni) rätillä heti tahran synnyttyä
- imurointi
- tuuletus (sekä aurinko että pakkanen tappavat bakteereja ja pölypunkkeja ja raikastavat patjan)
- ruokasooda: ruokasooda raikastaa patjan, irroittaa likaa ja poistaa kosteutta. Ripottele ruokasoodaa patjan päälle. Tarvittaessa voit hieroa soodaa patjaan. Anna soodan vaikuttaa n. tunnin ajan, jonka jälkeen imuroi patja. Imurointi poistaa soodan, irronneen lian ja pölypunkit. Halutessaan soodan joukkoon voi lisätä 10-20 tippaa eteeristä öljyä (tarkoituksena antaa patjalle miellyttävä ja rauhoittava tuoksu). Öljyn lisäämisen jälkeen soodaa on ravistettava voimakkaasti, jotta se ei kokkaroidu.