Tuotteet Koira Pedit ja alustat Tujoma Luxus Vaimare sohvapeti L beige
Tujoma

Tujoma Luxus Vaimare sohvapeti L beige

Tuotekoodi: BA104
Erittäin laadukkaalla, nesteitä hylkivällä kankaalla päällystetty ortopedinen, L-kokoinen (100×70×28) cm sohvapeti. Pedin jämäkkä mutta mukava memory foam-sisusta antaa lemmikillesi optimaalisen tuen, ja muhkeat reunat luovat turvallisen tuntuisen lepopaikan. Laadukkaiden materiaalien ansiosta peti sekä tuntuu että näyttää hyvältä pitkänkin käyttöajan jälkeen. Sopii hyvin myös allergisille ja yliherkille lemmikeille. Saatavilla kolmessa koossa, kolmella tyylikkäällä värivaihtoehdolla.
Lue lisää
Ei tällä hetkellä saatavilla.

Kuvaus

Tujoma Luxus Vaimareen kauniit, ortopediset sohvapedit on valmistettu erittäin korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista. Petien täyte on mukavaa ja luonnollista viskoelastista vaahtomuovia memory foam, joka mukautuu kehonrakenteeseen täydellisesti antaen koirallesi optimaalisen tuen. Memory foam palaa kuitenkin aina alkuperäiseen muotoonsa. Näin peti sekä tuntuu että näyttää hyvältä pitkänkin käyttöajan jälkeen. Erittäin paksu vaahtomuovikerros suojaa niveliä ja selkärankaa, sekä estää painehaavojen syntymistä. Pehmeä ja hyvin hengittävä memory foam on lisäksi hyvin turvallista eläimille, ihmisille sekä ympäristölle. Pedin muhkeat reunat tukevat lemmikkisi kehoa, ja luovat turvallisen tuntuisen lepopaikan. Pohjassa on liukueste, joka pitää sen hyvin paikoillaan.

Pedin Milos-päällikangas on päällystetty erityisellä hydrofobisella suojakalvolla, jonka ansiosta nesteet eivät imeydy heti kankaaseen. Näin nesteen voi vain pyyhkäistä pois kankaan päältä. Tämän ansiosta kangas on erittäin helppo puhdistaa, jopa ilman myrkyllisiä pesuaineita. Milos-kangasta käytetään paljon myös sohvakankaana, joten se on hyvin kestävää ja säilyy pitkään kauniina. Kankaan kulutuskestävyydestä kertova Martindale-hankauksenkestoluku on Miloksessa huimat >45 000 (tavalliseen päivittäiseen käyttöön suositellaan 20 000-25 000, kovaan käyttöön yli 25 000). Päällikankaan ja täytteen ansiosta peti sopii hyvin myös allergisille ja yliherkille lemmikeille. Päällikangas on helposti irroitettavissa pesua varten patjassa olevan vetoketjun ansiosta, ja sen voi pestä pesukoneessa.

Petiä on saatavilla kolmessa eri koossa; pienille, keskikokoisille ja suurille koirille. Värivaihtoehtoina tyylikkäät beige, hiekanharmaa ja tummanharmaa.

 

 

Kaikki koot: S 60 x 44 x 25 cm, M 80 x 60 x 25 cm ja L 100 x 70 x 28 cm

Värivaihtoehdot: beige, hiekanharmaa ja tummanharmaa

Päällikangas: Milos 02

Materiaali: Polyesteri

Pesuohje: päällinen 30 astetta.

Vaahtomuovin vesipesua ei suositella, riittävät toimenpiteet ovat yleensä kevyt imurointi ja tuuletus.

Vinkkejä:

- tahrat: pyyhi kostealla, viileällä kuuma polttaa tahran proteiinit pahemmin kiinni rätillä heti tahran synnyttyä
- imurointi
- tuuletus sekä aurinko että pakkanen tappavat bakteereja ja pölypunkkeja ja raikastavat patjan
- ruokasooda: ruokasooda raikastaa patjan, irroittaa likaa ja poistaa kosteutta. Ripottele ruokasoodaa patjan päälle. Tarvittaessa voit hieroa soodaa patjaan. Anna soodan vaikuttaa n. tunnin ajan, jonka jälkeen imuroi patja. Imurointi poistaa soodan, irronneen lian ja pölypunkit. Halutessaan soodan joukkoon voi lisätä 10-20 tippaa eteeristä öljyä tarkoituksena antaa patjalle miellyttävä ja rauhoittava tuoksu. Öljyn lisäämisen jälkeen soodaa on ravistettava voimakkaasti, jotta se ei kokkaroidu.