Tuotteet Koira Pedit ja alustat Tujoma Luxus Hattelmala pörrötyyny siniharmaa L
Tujoma

Tujoma Luxus Hattelmala pörrötyyny siniharmaa L

Tuotekoodi: BA118
Erittäin laadukkaista materiaaleista valmistettu ortopedinen pörröpeti. Pedin jämäkkä mutta mukava memory foam-sisusta antaa lemmikillesi optimaalisen tuen. Laadukkaiden materiaalien ansiosta peti sekä tuntuu että näyttää hyvältä pitkänkin käyttöajan jälkeen. Sopii hyvin myös allergisille ja yliherkille lemmikeille.
Lue lisää
Ei tällä hetkellä saatavilla.

Kuvaus

Tujoma Luxus Hattelmala pörrötyyny siniharmaa L

 

Tujoma Luxus Hattelmalan kauniit, ortopediset pörrötyynyt on valmistettu erittäin korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista. Tyynyjen täyte on mukavaa ja luonnollista viskoelastista vaahtomuovia (memory foam), joka mukautuu kehonrakenteeseen täydellisesti antaen koirallesi optimaalisen tuen. Memory foam palaa kuitenkin aina alkuperäiseen muotoonsa. Näin tyyny sekä tuntuu että näyttää hyvältä pitkänkin käyttöajan jälkeen. Paksu vaahtomuovikerros suojaa niveliä ja selkärankaa, sekä estää painehaavojen syntymistä. Pehmeä ja hyvin hengittävä memory foam on lisäksi hyvin turvallista eläimille, ihmisille sekä ympäristölle.

Patjan pohjassa oleva Milos-kangas on päällystetty erityisellä hydrofobisella suojakalvolla, jonka ansiosta nesteet eivät imeydy heti kankaaseen. Näin nesteen voi vain pyyhkäistä pois kankaan päältä. Tämän ansiosta kangas on erittäin helppo puhdistaa, jopa ilman myrkyllisiä pesuaineita. Milos-kangasta käytetään paljon myös sohvakankaana, joten se on hyvin kestävää ja säilyy pitkään kauniina. Kankaan kulutuskestävyydestä kertova Martindale-hankauksenkestoluku on Miloksessa huimat >45 000 (tavalliseen päivittäiseen käyttöön suositellaan 20 000-25 000, kovaan käyttöön yli 25 000). Kankaiden ja täytteen ansiosta peti sopii hyvin myös allergisille ja yliherkille lemmikeille. Päällinen on helposti irrotettavissa pesua varten tyynyn sivussa olevan vetoketjun ansiosta, ja sen voi pestä pesukoneessa.

 

Koko: 105 x 70 cm

Värivaihtoehdot: tummanharmaa ja siniharmaa

Pohjakangas: Milos 94

Materiaali: Polyesteri

Pesuohje: päällinen vesipesu 40 astetta.

Vaahtomuovin vesipesua ei suositella, riittävät toimenpiteet ovat yleensä kevyt imurointi ja tuuletus.

Vinkkejä:

- tahrat: pyyhi kostealla, viileällä (kuuma polttaa tahran proteiinit pahemmin kiinni) rätillä heti tahran synnyttyä
- imurointi
- tuuletus (sekä aurinko että pakkanen tappavat bakteereja ja pölypunkkeja ja raikastavat patjan)
- ruokasooda: ruokasooda raikastaa patjan, irroittaa likaa ja poistaa kosteutta. Ripottele ruokasoodaa patjan päälle. Tarvittaessa voit hieroa soodaa patjaan. Anna soodan vaikuttaa n. tunnin ajan, jonka jälkeen imuroi patja. Imurointi poistaa soodan, irronneen lian ja pölypunkit. Halutessaan soodan joukkoon voi lisätä 10-20 tippaa eteeristä öljyä (tarkoituksena antaa patjalle miellyttävä ja rauhoittava tuoksu). Öljyn lisäämisen jälkeen soodaa on ravistettava voimakkaasti, jotta se ei kokkaroidu.