Tuotteet Koira Pedit ja alustat Tujoma Basic Nummi-patja XL antrasiitti
Tujoma

Tujoma Basic Nummi-patja XL antrasiitti

Tuotekoodi: BA04
Laadukas ja tyylikäs XL-kokoinen (116×83x11 cm) paksu patja. Vedenkestävällä materiaalilla päällystetty ovaalinmuotoinen patja on jämäkkä mutta pehmeä, ja se tarjoaa koiralle oman, miellyttävän lepopaikan. Saatavilla neljää kokoa kolmessa eri värissä.
Lue lisää
59,90 €

Kuvaus

Tujoma Basic Nummi-patja on laadukas ja tyylikäs ovaalinmuotoinen patja koirallesi. Sen mukava ja luonnollinen täyte on vaahtomuovia (polyuretaani), joka mahdollistaa koiralle parhaan levon ja palautumisen. Mustassa pohjassa on liukueste, jotta patja pysyy paremmin paikallaan. Päällikangas on vedenpitävää, kaunista kangasta, joka on miellyttävä sekä katsoa että koskea. Vedenkestävyyden ansiosta patja on helppo puhdistaa pyyhkimällä. Päällisen voi irroittaa helposti pesua varten sivussa olevan vetoketjun avulla, ja sen voi pestä pesukoneessa. Pehmustan suojapussissa myös vetoketju, joten sisäpussinkin voi tyhjentää ja pestä. Sopii hyvin häkkiin, autoon tai pediksi kotiin.

Patjoja on saatavilla neljää eri kokoa; pienille, keskikokoisille, suurille ja erittäin suurille koirille. Värivaihtoehtoina antrasiitti, harmaa ja tummansininen.

Kaikki koot: S 74 x 46x7 cm, M 86 x 62x8 cm, L 100 x 73x10 cm, XL 116 x 83x11 cm

Värivaihtoehdot: antrasiitti, harmaa ja tummansininen

Pesuohje: päällinen vesipesu 30 astetta.

Vaahtomuovin vesipesua ei suositella, riittävät toimenpiteet ovat yleensä kevyt imurointi ja tuuletus.

Vinkkejä:

- tahrat: pyyhi kostealla, viileällä (kuuma polttaa tahran proteiinit pahemmin kiinni) rätillä heti tahran synnyttyä
- imurointi
- tuuletus (sekä aurinko että pakkanen tappavat bakteereja ja pölypunkkeja ja raikastavat patjan)
- ruokasooda: ruokasooda raikastaa patjan, irroittaa likaa ja poistaa kosteutta. Ripottele ruokasoodaa patjan päälle. Tarvittaessa voit hieroa soodaa patjaan. Anna soodan vaikuttaa n. tunnin ajan, jonka jälkeen imuroi patja. Imurointi poistaa soodan, irronneen lian ja pölypunkit. Halutessaan soodan joukkoon voi lisätä 10-20 tippaa eteeristä öljyä (tarkoituksena antaa patjalle miellyttävä ja rauhoittava tuoksu). Öljyn lisäämisen jälkeen soodaa on ravistettava voimakkaasti, jotta se ei kokkaroidu.