Tuotteet Koira Koiran märkäruoka NP Super Premium Puppy Starter Mousse Kana 200g
Natures Protection

NP Super Premium Puppy Starter Mousse Kana 200g

Tuotekoodi: NPP45514
Natures Protection Super Premium Starter Mousse on gluteeniton ja vehnätön märkäruoka yli 3 viikon ikäisille pennuille. Sopii myös tiineille ja imettäville emoille. Ravinto on erityisesti valmistettu tukemaan pentuja vaikean vieroituksen aikana, tukemaan tervettä kasvua ja kehitystä, edistämään suoliston ja nivelten hyvinvointia, sekä parantamaan vastustuskykyä. Sopii erityisen hyvin ruoansulatusongelmista kärsiville, herkille ja allergisille koirille.
Lue lisää
3,95 €

Kuvaus

Natures Protection Super Premium Starter Mousse Kana 3 vko-12 kk ikäisille koiranpennuille. Sopii myös tiineille ja imettäville emoille. Gluteeniton ja vehnätön.

 

Gluteeniton & vehnätön

Korkea lihapitoisuus

Koiranpennuille ja tiineille sekä imettäville emoille

Terve kasvu ja kehitys

Pienentää riskiä allergioihin

Runsaasti mineraaleja


Jotta lemmikkisi kasvaisi terveeksi ja eloisaksi, on asianmukainen ravitsemus ensimmäisten elinkuukausien aikana välttämätöntä. Super Premium starter Mousse on rikastettu luonnollisella mineraalilla, microzeogenillä, joka edistää koirasi suoliston hyvinvointia ja ravintoaineiden imeytymistä. Se tukee myös nivelten hyvinvointia, edistää haitta-aineiden poistumista kehosta sekä parantaa vastustuskykyä. Ravinnossa on korkea lihapitoisuus, ja pääasiallisena proteiininlähteenä toimii laadukas ja luonnollinen siipikarjanliha. Korkea proteiinipitoisuus tukee pennun tervettä kasvua ja kehitystä. Ravinnon koostumus (mousse) sopii hyvin pennuille, koska se on helppo syödä kulhosta ja pureskella. Super Premium Starter Mousse on kehitetty auttamaan pentuja vaikean vieroituksen aikana ja varmistamaan pennulle hyvä startti elämään. Sopii myös tiineille ja imettäville emoille.

Koska Super Premium Starter Mousse on täysin gluteeniton ja vehnätön, eikä sisällä myöskään sian- tai naudanlihaa, se pienentää allergioiden riskiä. Erityisen helposti sulava ruoka ei rasita koirasi ruoansulatusta. Ravinto ei sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia makuja tai aromeja, soijaa, gluteenia tai vehnää. Natures Protection Super Premium Starter Mousse on kokonaisvaltaista, laadukasta ravintoa sekä pennulle että emolle.

Koostumus:

liha ja eläinperäiset tuotteet (60% kana), riisi 4,7%, mineraalit 1%, 0,1% sedimenttistä alkuperää oleva klinoptiloliitti, kananmuna 1,3%, kasviperäiset tuotteet (selluloosa 0,5%), öljyt ja rasvat (03% kalaöljy, 0,1% safioriöljy), 0,1% frukto-oligosakkaridit

Ravintoainekoostumus:

raakaproteiini 11%, raakarasva 6%, raakatuhka 2,2%, raakakuitu 0,5%, kosteus 78%

Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet/kg:

D3- vitamiini (3a671) - 200 IU, vedetön kalsiumjodaatti (3b202) - 0,75 mg, kupriumsulfaattipentahydraatti (E4) - 2,5 mg, mangaanisulfaattimonohydraatti (3b503) - 1,4 mg, sinkkisulfaattimonohydraatti (3b605) - 25 mg, L-karnitiini (3a910) - 1000 mg.

 

Ruokintasuositus:

 

Ikä (viikko) Päivittäinen annos (g/vrk)
Ennustettu aikuispaino (kg) 5 kg 10 kg
3- 4 vko 40 g 50 g
4-5 vko 125 g 125 g
5-6 vko 250 g 370 g
6-7 vko 340 g 500 g

 

Tarjoile huoneenlämpöisenä. Säilyy avattuna kylmässä 3 päivää. Pidä puhdasta ja raikasta vettä aina saatavilla.

Valmistettu EU:ssa.