Tuotteet Koira Koiran märkäruoka NP Super Premium Kana&Kalkkuna 200g
Natures Protection

NP Super Premium Kana&Kalkkuna 200g

Tuotekoodi: NPP24522
Natures Protection Super Premium Adult Kana & Kalkkuna on gluteeniton ja viljaton märkäruoka aikuisille koirille. Luonnollista ja laadukasta kanan- ja kalkkunanlihaa liemessä, rikastettuna mineraaleilla. Sopii erityisen hyvin ruoansulatusongelmista kärsiville, herkille ja allergisille koirille.
Lue lisää
3,25 €

Kuvaus

Natures Protection Super Premium Adult Kana & Kalkkuna aikuisille koirille. Gluteeniton ja viljaton. Korkea lihapitoisuus (70%). Sopii erinomaisesti herkille koirille.

 

Gluteeniton & viljaton

Korkea lihapitoisuus

Laadukasta, luonnollista kanan- ja kalkkunanlihaa

Vain lihaa ja lientä

Sopii herkälle ruoansulatukselle

Pienentää riskiä allergioihin

Runsaasti mineraaleja


Super Premium-märkäruoat on kehitetty vastamaan nuorten ja aikuisten koirien erilaisia tarpeita. Ravinnot on rikastettu luonnollisella mineraalilla, microzeogenillä, joka edistää koirasi suoliston hyvinvointia ja ravintoaineiden imeytymistä. Se tukee myös nivelten hyvinvointia, edistää haitta-aineiden poistumista kehosta sekä parantaa vastustuskykyä. Ravinnossa on korkea lihapitoisuus, ja pääasiallisena proteiininlähteenä toimii laadukas ja luonnollinen kanan- ja kalkkunanliha. Ravinto sisältää silputtua lihaa herkullisessa liemessä, rikastettuna mineraaleilla. Ruoat on valmistettu varovasti keittämällä, jotta ainesosien ravintoarvot sekä luonnollinen maku säilyvät. Ihanteellinen täydennys Nature's Protectionin kuivaruoille, ja kätevä käyttää sekä kotona että matkoilla.

Koska Super Premium Kana & kalkkuna on täysin gluteeniton ja viljaton, eikä sisällä myöskään sian- tai naudanlihaa, se pienentää allergioiden riskiä. Erityisen helposti sulava ruoka ei rasita koirasi ruoansulatusta, joten myös ruoansulatusongelmat vähenevät, ja jätökset ovat pieniä ja kiinteitä. Ravinnot eivät sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia makuja tai aromeja, soijaa, gluteenia tai viljaa. Natures Protection Super Premium-märkäruoat parantavat monipuolisesti koirasi elämänlaatua!

Koostumus:

Liha ja eläinperäiset tuotteet (35% kananliha, 35% kalkkunanliha), keitinliemi, mineraalit, 0,1% sedimenttistä alkuperää oleva klinoptiloliitti (1g568), öljyt ja rasvat (0,1% pellavansiemenöljy)

Ravintoainekoostumus:

kosteus 75%, raakaproteiini 10,9%, raakarasva 6,5%, raakatuhka 2,4%, raakakuitu 0,4%

Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet/kg:

D3- vitamiini 200IU/TV, E6-vitamiini 15mg, E5- vitamiini 3mg, E2-vitamiini 0,75mg

Ruokintasuositus:

Aikuispaino (kg): Ylläpitoannos (g/vrk):
1 kg 90 g
5 kg 200 g
10 kg 350 g
20 kg 500 g
30 kg 600 g

Tarjoile huoneenlämpöisenä. Säilyy avattuna kylmässä 3 päivää. Pidä puhdasta ja raikasta vettä aina saatavilla.

Valmistettu EU:ssa.