Tuotteet Koira Koiran märkäruoka Mush pakastetut täysravinnot koirille ja kissoille
Mush

Mush pakastetut täysravinnot koirille ja kissoille

Tuotekoodi: mush
Valikoimastamme löytyy luonnollisia täysravintoja koirille ja kissoille (Vaisto ja Vaisto Cat), erilaisia lihoja ja luita sekä kattava valikoima kotimaisia kuivaherkkuja (Vainu). Nämä on vaan myynnissä kivijalkamyymälässä. Löytyy varastossa myymälässä mutta ei täällä nettikaupassa.
Lue lisää
Ei tällä hetkellä saatavilla.

Kuvaus

MILLÄ TUOTTEELLA ALOITAN?

Niin Vaisto-, Hellä- kuin Duo+ -sarjastakin löytyy aloittelijoille sopivat tuotteet: Vaisto Vihreä on vatsaystävällinen vaihtoehto sen sisältäessä tuoteperheensä muita tuotteita vähemmän luuta ja enemmän kasviksia. Se on siis hellä tottumattomallekin vatsalle. Duo+ tuotesarjan aloitustuote on helposti sulavia proteiineja sisältävä Duo+ Sensitive (kana-kalkkuna). Näitäkin hellempiä ovat tietenkin Hellä täysravintotuotteet. Hellä-tuotteet ovat täysin luuttomia ja sisältävät suoliston hyvinvoinnille tärkeitä maitohappobakteereja. Herkkävatsaisen koiran raakaruokailun aloittamiseen ne ovat siis ehdoton valinta.

MITEN ANNOSTELEN?

Annostelu on yksinkertaista! Aikuisen koiran kohdalla hyvä nyrkkisääntö on: yksi pulla per painokilo päivässä. Esimerkiksi 10 kg painoinen aikuinen koira syö noin 10 pullaa päivässä tai kymmentä pullaa vastaavan minilevyn. Tämä vastaa 2,5 % ruokamäärää.

Pienet ja suuret rodut:

Hyvin pienet rodut syövät yleensä painoonsa nähden enemmän ja suuret rodut huomattavastikin vähemmän kuin pullan per painokilo. Tärkeää on, että koirasi on hoikka ja reipas. Kylkiluut pitäisi pystyä tuntemaan kevyesti tunnustelemalla, mutta ne eivät saisi tuntua teräviltä ja ylhäältä päin katsottuna koiralla tulisi erottua vyötärö. Sopivaa ruokamäärää pitää joskus kokeilla, jotta juuri sinun koirallesi oikea määrä selviää. Sopiva määrä voi myös vaihdella kausittain vuodenaikojen ja aktiivisuuden mukaan.