Tuotteet Kissa Kissan kuivaruoka ZiwiPeak kissa ilmakuivattu lammas 1 kg
ZiwiPeak

ZiwiPeak kissa ilmakuivattu lammas 1 kg

Tuotekoodi: ZI59575
ZiwiPeakin ilmakuivatut täysravinnot yhdistävät raaka- ja kuivaruokinnan parhaat puolet. Täysravinnot on hellästi ilmakuivattu, mikä takaa korkeimman mahdollisen ravintosisällön. Valmistustekniikka mahdollistaa myös pitkän säilyvyysajan ilman keinotekoisia säilöntäaineita. ZiwiPeak-täysravinnot ovat raakaruokaa, jota voit turvallisesti kuljettaa ja säilyttää lämpimässä. Täysravinnot sisältävät kaiken mitä koirasi tarvitsee, ja herkullisen makunsa ansiosta ne käyvät loistavasti myös kissasi ravintolisäksi ja hemmotteluun.
Lue lisää
Ei tällä hetkellä saatavilla.

Kuvaus

ZiwiPeak ilmakuivattu lammas kissoille. Gluteeniton ja vehnätön täysravinto kaikenrotuisille kissoille, kaikkiin elämänvaiheisiin. 96% korkealaatuista lihaa ja Uuden-Seelannin viherhuulisimpukkaa.

 

Hellästi ilmakuivattua Uuden-Seelannin vapaana laidunnettua lammasta

Lampaat kasvatettu ilman lisättyjä hormoneja, antibiootteja tai kasvunedistäjiä

Täysravinto kaikenrotuisille kissoille kaikkiin elämänvaiheisiin

Auttaa painonhallinnassa

Edistää nivelten terveyttä & liikkuvuutta

96% korkealaatuista lihaa, sisäelimiä ja Uuden-Seelannin viherhuulisimpukkaa

Pienentää riskiä allergioihin

Runsaasti omega-rasvahappoja, terve iho & turkki

Ei lisättyä viljaa, sokeria tai glyserolia

 

ZiwiPeakin ilmakuivatut täysravinnot kuuluvat BARF-osastolle (Biologigally Appropriate Raw Food) eli raakaruokintaan. Toisin kuin tavanomaiset kuivatuotteet, jotka keitetään korkeissa lämpötiloissa, ZiwiPeakin täysravinnot ilmakuivatetaan hellästi lämpimällä ilmalla. Lämmin ilma tuhoaa haitalliset bakteerit, kuten salmonellan, ruoasta, mutta käsittelyn lämpötila ei ole niin korkea tai käsittelyn aika niin pitkä, että tuote olisi kypsennetty. Tämä tekniikka takaa korkeimman mahdollisen ravintosisällön mitä lemmikkien ruoista löytyy, ilman keinotekoisia säilöntäaineita!

Resepti sisältää huimat 96% lihaa, sisäelimiä, luuta ja Uuden-Seelannin viherhuulisimpukkaa. Pääraaka-aineena käytetyt vapaana laiduntavat lampaat on kasvatettu ettisesti rehevällä ruoholla ja apilaravinteella ilman lisättyjä hormoneita, antibiootteja tai kasvunedistäjiä. Koska lammas on ainoa proteiininlähde ravinnossa, ravinto on erittäin hyvin sulavaa, ja sopii hyvin myös allergisille ja herkkävatsaisille kissoille. Uuden-Seelannin viherhuulisimpukka on superfoodia, joka sisältää mm. nivelten hyvinvoinnin kannalta tärkeitä glukosamiinia ja kondroitiinia.

ZiwiPeak ilmakuivattu lammas-täysravinnon kosteusprosentti on ainoastaan 8, joten jokainen suupala sisältää maksimaalisen määrän ravintoa, ja korkea lihapitoisuus takaa parhaan mahdollisen lihansaannin kissallesi!

 

Koostumus:

Lammas 93% (liha, sydän, vatsa, maksa, keuhko, munuaiset, luu), Uuden-Seelannin viherhuulisimpukka (3%), lesitiini, sikuri-inuliini, kuivattu merilevä, vitamiinit ja mineraalit, suola, DL-metioniini, tauriini

Ravintoainekoostumus:

Proteiini 40%, rasvapitoisuus 38%, kuitu 1%, kosteus 8%, hehkutusjäännös 10%

Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet/kg:

natriumkloridi 2700mg/kg, DL-metioni 770 mg/kg, sinkkiaminohappoyhdiste 130 mg/kg, kupariaminohappoyhdiste 67 mg/kg, rauta-aminohappoyhdiste 64 mg/kg, magnesiumaminohappoyhdiste 25 mg/kg, natriumseleniitti 8 mg/kg, D3-vitamiini 36 IU/kg

Metabolinen energia (kcal/kg): 5600

Ruokintasuositus:

Aikuispaino (kg): Ylläpitoannos (g/vrk):
1 kg 18 g
2 kg 28 g
3 kg 37 g
4 kg 45 g
5 kg 52 g
6 kg 59 g
7 kg 66 g
8 kg 72 g


Pennuille ja tiineinä oleville kissoille suositusmäärä kaksinkertaisena, 2-3 ateriana päivässä.