Tuotteet Kissa Kissan kuivaruoka ZiwiPeak kissa ilmakuivattu kana 400g
ZiwiPeak

ZiwiPeak kissa ilmakuivattu kana 400g

Tuotekoodi: ZI59484
ZiwiPeakin ilmakuivatut täysravinnot yhdistävät raaka- ja kuivaruokinnan parhaat puolet. Täysravinnot on hellästi ilmakuivattu, mikä takaa korkeimman mahdollisen ravintosisällön. Valmistustekniikka mahdollistaa myös pitkän säilyvyysajan ilman keinotekoisia säilöntäaineita. ZiwiPeak-täysravinnot ovat raakaruokaa, jota voit turvallisesti kuljettaa ja säilyttää lämpimässä. Täysravinnot sisältävät kaiken mitä kissasi tarvitsee, ja herkullisen makunsa ansiosta ne käyvät loistavasti myös kissasi ravintolisäksi ja hemmotteluun.
Lue lisää
Ei tällä hetkellä saatavilla.

Kuvaus

ZiwiPeak ilmakuivattu kana kissoille. Gluteeniton ja vehnätön täysravinto kaikenrotuisille kissoille, kaikkiin elämänvaiheisiin. 96% korkealaatuista lihaa ja Uuden-Seelannin viherhuulisimpukkaa.

 

Hellästi ilmakuivattua Uuden-Seelannin kanaa

Täysravinto kaikenrotuisille kissoille kaikkiin elämänvaiheisiin

96% korkealaatuista lihaa, sisäelimiä ja Uuden-Seelannin viherhuulisimpukkaa

Kana on erinomainen vaihtoehto kissoille, jotka ovat herkkiä punaiselle lihalle

Tärkeät vitamiinit ja mineraalit tasapainoiseen ruokavalioon

Vapaana laidunnettua kanaa

Kanat kasvatettu ilman lisättyjä hormoneja, antibiootteja tai kasvunedistäjiä

Ei lisättyä viljaa, sokeria tai glyserolia

 

ZiwiPeakin ilmakuivatut täysravinnot kuuluvat BARF-osastolle (Biologigally Appropriate Raw Food) eli raakaruokintaan. Toisin kuin tavanomaiset kuivatuotteet, jotka keitetään korkeissa lämpötiloissa, ZiwiPeakin täysravinnot ilmakuivatetaan hellästi lämpimällä ilmalla. Lämmin ilma tuhoaa haitalliset bakteerit, kuten salmonellan, ruoasta, mutta käsittelyn lämpötila ei ole niin korkea tai käsittelyn aika niin pitkä, että tuote olisi kypsennetty. Tämä tekniikka takaa korkeimman mahdollisen ravintosisällön mitä lemmikkien ruoista löytyy, ilman keinotekoisia säilöntäaineita!

Resepti sisältää huimat 96% lihaa, sisäelimiä, luuta ja Uuden-Seelannin viherhuulisimpukkaa. Pääraaka-aineena käytetty vapaana laidunnettu kana on kasvatettu ilman lisättyjä hormoneita, antibiootteja tai kasvunedistäjiä, ja koska se on ainoa proteiininlähde ravinnossa, ravinto on erittäin hyvin sulavaa, ja sopii hyvin myös allergisille ja herkkävatsaisille kissoille. Uuden-Seelannin viherhuulisimpukka on superfoodia, joka sisältää mm. nivelten hyvinvoinnin kannalta tärkeitä ravintoaineita.

ZiwiPeak ilmakuivattu kana-täysravinnon kosteusprosentti on ainoastaan 8, joten jokainen suupala sisältää maksimaalisen määrän ravintoa, ja korkea lihapitoisuus takaa parhaan mahdollisen lihansaannin kissallesi!

 

Koostumus:

Ulkotarhattua kanaa 93% (liha, sydän, maksa, luu), Uuden-Seelannin viherhuulisimpukka (3%), sikuri-inuliini, vitamiinit ja mineraalit, kuivattu merilevä, suola, DL-metioniini, tauriini

Ravintoainekoostumus:

Proteiini 44%, rasvapitoisuus 36%, kuitu 1%, kosteus 8%, hehkutusjäännös 10%, kondroitiinisulfaatti 1500 mg/kg

Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet/kg:

natriumkloridi 2700mg/kg, DL-metioniini 770 mg/kg, sinkkiaminohappoyhdiste 130 mg/kg, kupariaminohappoyhdiste 67 mg/kg, rauta-aminohappoyhdiste 64 mg/kg, magnesiumaminohappoyhdiste 25 mg/kg, natriumseleniitti 8 mg/kg, D3-vitamiini 36 IU/kg

Metabolinen energia (kcal/kg): 5500

Ruokintasuositus:

Aikuispaino (kg): Ylläpitoannos (g/vrk):
1 kg 19 g
2 kg 31 g
3 kg 40 g
4 kg 49 g
5 kg 57 g
6 kg 64 g
7 kg 71 g
8 kg 77 g


Pennuille ja tiineinä oleville kissoille suositusmäärä kaksinkertaisena, 2-3 ateriana päivässä.