Tuotteet Kissa Kissanhiekka Vadigran paakkuuntuva kissanhiekka Extreme STRONG 12kg
VadiGran

Vadigran paakkuuntuva kissanhiekka Extreme STRONG 12kg

Tuotekoodi: VA14013
Ensiluokkaisesta kanadalaisesta bentoniittisavesta valmistettu, lähes pölyämätön kissanhiekka. Lisätyn zeoliitin ansiosta hajunsitovuus ja imukyky ovat huippuluokkaa (imukyky huikeat 380%)! Hiekka muodostaa kovia paakkuja, jotka ovat helposti kerättävissä, loppuhiekan säilyessä puhtaana ja käyttökelpoisena. Riittoisa ja taloudellinen valinta!
Lue lisää
17,90 €

Kuvaus

- Karkea hiekka

- Paakkuuntuva

- 100% bentoniittia

- 380% imukyky

- Lähes pölyämätön, turvallinen sekä kissojen että ihmisten hengitysteille

- Mieto Baby Powderin tuoksu


Vadigran paakkuuntuva kissanhiekka Extreme Strong on erittäin imukykyinen (380%) hiekka, joka on valmistettu 100% korkealaatuisesta kanadalaisesta bentoniittisavirakeista. Hiekkaan on lisätty luonnon mineraaleista saatuja zeoliittikiteitä, jotka imevät tehokkaasti nestettä. Zeoliitin kiderakenteella on myös erinomainen hajuja sitova ja antiseptinen vaikutus. Se imee virtsan ja ulosteen hajut itseensä biologisella tavalla. Bentoniittirakeet muodostavat kovia, kiinteitä paakkuja, jotka on helppo ja nopea kerätä pois, ja jätteen syntyminen vähenee. Kovat paakut eivät tartu hiekkalaatikon pohjaan tai kissan tassuihin, eivätkä näin ollen leviä ympäri taloa. Hiekka on lähes pölyämätön, joten se ei ärsytä kissan tai ihmisten hengitysteitä tai silmiä. Hiekassa on miellyttävä Baby Powderin tuoksu.


Käyttöohjeet:

- Täytä kissanvessa noin 8cm kerroksella hiekkaa

- Siivoa kiinteät jätökset ja paakut päivittäin ja heitä ne roskiin. Älä koskaan vedän vessasta alas!

- Jäljelle jäänyt hiekka säilyy raikkaana ja ilman ylimääräisiä hajuja. Täytä laatikko kuitenkin takaisin 8cm korkeuteen asti.