Tuotteet Kissa Kissanhiekka Vadigran Paakkuuntuva kissanhiekka aktiivihiili 12kg
VadiGran

Vadigran Paakkuuntuva kissanhiekka aktiivihiili 12kg

Tuotekoodi: VA14014
Ensiluokkaisesta kanadalaisesta natriumbentoniittisavesta valmistettu, lähes pölyämätön hiekka. Sisältää aktiivihiiltä joka sitoo hajuja tehokkaasti. Erinomainen kosteudensietokyky. Hiekka muodostaa kovia paakkuja, jotka ovat helposti kerättävissä, loppuhiekan säilyessä puhtaana ja käyttökelpoisena. Riittoisa ja taloudellinen valinta!
Lue lisää
18,50 €

Kuvaus

- Hieno hiekka

- Paakkuuntuva

- 380% kosteudensidontakyky

- Sopii monikissatalouksiin

- Bentoniittia aktiivihiilellä

- Lähes pölyämätön, turvallinen sekä kissojen että ihmisten hengitysteille

- Ei sisällä hajusteita


Vadigran Paakkuuntuva kissanhiekka aktiivihiili on erittäin imukykyinen (kosteudensietokyky 380%) hiekka, joka on valmistettu 100% puhtaasta, kandalaisesta natriumbentoniittisavesta. Hiekkaan on lisätty aktiivihiiltä, joka sitoo hajuja tehokkaasti. Tämä takaa hygieeniset olosuhteet kissoille ja sopii siten erinomaisesti monikissatalouksiin. Savirakeet muodostavat kovia, kiinteitä paakkuja, jotka on helppo ja nopea kerätä pois, ja jätteen syntyminen vähenee. Kovat paakut eivät tartu hiekkalaatikon pohjaan tai kissan tassuihin, eivätkä näin ollen leviä ympäri taloa. Hiekka on lähes pölyämätön, joten se ei ärsytä kissan tai ihmisten hengitysteitä tai silmiä. Ei sisällä hajusteita ja sopii myös herkille kissoille.

 

Käyttöohjeet:

- Täytä kissanvessa noin 8cm kerroksella hiekkaa

- Siivoa kiinteät jätökset ja paakut päivittäin ja heitä ne roskiin. Älä koskaan vedän vessasta alas!

- Jäljelle jäänyt hiekka säilyy raikkaana ja ilman ylimääräisiä hajuja. Täytä laatikko kuitenkin takaisin 8cm korkeuteen asti.