Tuotteet Kissa Kissanhiekka Vadigran kissanhiekka Sensitive 12l/12kg
VadiGran

Vadigran kissanhiekka Sensitive 12l/12kg

Tuotekoodi: VA14011
Ensiluokkaisesta kanadalaisesta bentoniittisavesta valmistettu, lähes pölyämätön hiekka. Hajusteeton, ihanteellinen herkille ja allergisille kissoille ja omistajille. Erinomainen kosteudensietokyky. Hiekka muodostaa kovia paakkuja, jotka ovat helposti kerättävissä, loppuhiekan säilyessä puhtaana ja
Lue lisää
18,90 €

Kuvaus

- Hieno hiekka

- Paakkuuntuva

- 380% kosteudensidontakyky

- Hajustamaton

- 100% bentoniittia

- Lähes pölyämätön, turvallinen sekä kissojen että ihmisten hengitysteille

- Sopii herkille ja allergisille kissoille


Vadigran paakkuuntuva kissanhiekka Sensitive on erittäin imukykyinen (kosteudensietokyky 380%) hiekka, joka on valmistettu 100% korkealaatuisesta kanadalaisesta bentoniittisavirakeista. Hajustamaton hiekka on ihanteellinen herkille ja allergisille kissoilla ja omistajille. Savirakeet muodostavat kovia, kiinteitä paakkuja, jotka on helppo ja nopea kerätä pois, ja jätteen syntyminen vähenee. Kovat paakut eivät tartu hiekkalaatikon pohjaan tai kissan tassuihin, eivätkä näin ollen leviä ympäri taloa. Hiekka on lähes pölyämätön, joten se ei ärsytä kissan tai ihmisten hengitysteitä tai silmiä.

Käyttöohjeet:

- Täytä kissanvessa noin 8cm kerroksella hiekkaa

- Siivoa kiinteät jätökset ja paakut päivittäin ja heitä ne roskiin. Älä koskaan vedän vessasta alas!

- Jäljelle jäänyt hiekka säilyy raikkaana ja ilman ylimääräisiä hajuja. Täytä laatikko kuitenkin takaisin 8cm korkeuteen asti.

 

EAN: 5411468140118