Tuotteet Kissa Kissanhiekka Vadi paakkuuntuva kissanhiekka Baby Powder 12 kg
VadiGran

Vadi paakkuuntuva kissanhiekka Baby Powder 12 kg

Tuotekoodi: VA14012
Ensiluokkaisesta kanadalaisesta bentoniittisavesta valmistettu, lähes pölyämätön hiekka. Erittäin imukykyinen. Hiekka muodostaa kovia paakkuja, jotka ovat helposti kerättävissä, loppuhiekan säilyessä puhtaana ja käyttökelpoisena. Riittoisa ja taloudellinen valinta!
Lue lisää
Ei tällä hetkellä saatavilla.

Kuvaus

- Hieno hiekka

- Paakkuuntuva

- 380% kosteudensidontakyky

- Sopii monikissatalouksiin

- 100% bentoniittia

- Lähes pölyämätön, turvallinen sekä kissojen että ihmisten hengitysteille

- Miellyttävä Baby Powderin tuoksu


Vadigran Paakkuuntuva kissanhiekka Baby Powder on erittäin imukykyinen (kosteudensietokyky 380%) hiekka, joka on valmistettu 100% korkealaatuisesta kanadalaisesta bentoniittisavirakeista. Siihen on sekoitettu tuoreen Baby Powderin (talkin) tuoksu, joka sitoo hajuja ja kosteutta ja antaa hiekalle miellyttävän tuoksun. Savirakeet muodostavat kovia, kiinteitä paakkuja, jotka on helppo ja nopea kerätä pois, ja jätteen syntyminen vähenee. Kovat paakut eivät tartu hiekkalaatikon pohjaan tai kissan tassuihin, eivätkä näin ollen leviä ympäri taloa. Hiekka on lähes pölyämätön, joten se ei ärsytä kissan tai ihmisten hengitysteitä tai silmiä.

Käyttöohjeet:

- Täytä kissanvessa noin 8cm kerroksella hiekkaa

- Siivoa kiinteät jätökset ja paakut päivittäin ja heitä ne roskiin. Älä koskaan vedän vessasta alas!

- Jäljelle jäänyt hiekka säilyy raikkaana ja ilman ylimääräisiä hajuja. Täytä laatikko kuitenkin takaisin 8cm korkeuteen asti.

EAN: 5411468140125