Tuotteet Kissa Kissan märkäruoka Natures Protection Sensible Digestion Kalkkuna & Lammas 400g
Natures Protection

Natures Protection Sensible Digestion Kalkkuna & Lammas 400g

Tuotekoodi: NPP24635
Natures Protection Sensible Digestion Adult Kalkkuna & lammas on gluteeniton ja viljaton märkäruoka aikuisille kissoille. Luonnollista ja laadukasta kalkkunaa ja lammasta liemessä, rikastettuna mineraaleilla. Sopii erityisen hyvin ruoansulatusongelmista kärsiville, herkille ja allergisille kissoille.
Lue lisää
2,78 €

Kuvaus

Natures Protection Super Premium Adult Kalkkuna & Lammas aikuisille kissoille. Gluteeniton ja viljaton. Korkea lihapitoisuus (70%). Sopii erinomaisesti herkille kissoille.

Gluteeniton & viljaton

Korkea lihapitoisuus

Vain lihaa ja lientä

Sopii herkälle ruoansulatukselle

Pienentää riskiä allergioihin

Runsaasti mineraaleja


Super Premium-märkäruoat on kehitetty vastamaan nuorten ja aikuisten kissojen erilaisia tarpeita. Ravinnot on rikastettu luonnollisella mineraalilla, microzeogenillä, joka edistää kissasi suoliston hyvinvointia ja ravintoaineiden imeytymistä. Se tukee myös nivelten hyvinvointia, edistää haitta-aineiden poistumista kehosta sekä parantaa vastustuskykyä. Ravinnossa on korkea lihapitoisuus, ja pääasiallisena proteiininlähteenä toimii laadukas ja luonnollinen kalkkuna ja lammas. Ravinto sisältää ainoastaan silputtua lihaa herkullisessa liemessä, rikastettuna mineraaleilla. Ruoat on valmistettu varovasti keittämällä, jotta ainesosien ravintoarvot sekä luonnollinen maku säilyvät. Ihanteellinen täydennys Nature's Protectionin kuivaruoille, ja kätevä käyttää sekä kotona että matkoilla.

Koska Super Premium Kalkkuna & lammas on täysin gluteeniton ja viljaton, eikä sisällä myöskään sian- tai naudanlihaa, se pienentää allergioiden riskiä. Erityisen helposti sulava ruoka ei rasita kissasi ruoansulatusta, joten myös ruoansulatusongelmat vähenevät. Ravinnot eivät sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia makuja tai aromeja, soijaa, gluteenia tai viljaa. Natures Protection Super Premium-märkäruoat parantavat monipuolisesti kissasi elämänlaatua!

Koostumus:

Liha ja eläinperäiset tuotteet (35% kalkkuna, 35% lammas), keitinliemi, mineraalit, 0,1% sedimenttistä alkuperää oleva klinoptiloliitti (1g568), öljyt ja rasvat (0,1% pellavansiemenöljy)

Ravintoainekoostumus:

kosteus 80%, raakaproteiini 10,5%, raakarasva 6,9%, raakatuhka 2,2%, raakakuitu 0,3%

Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet/kg:

D3- vitamiini 200IU, E6-vitamiini 15mg, E5- vitamiini 3mg, E2-vitamiini 0,75mg, tauriini - 1 500mg

Ruokintasuositus:

Aikuispaino (kg):Ylläpitoannos (g/vrk):
3 kg210 g
4 kg270 g
7 kg310 g


Tarjoile huoneenlämpöisenä. Säilyy avattuna kylmässä 3 päivää. Pidä puhdasta ja raikasta vettä aina saatavilla.

Valmistettu Saksassa.