Tuotteet Kissa Kissan märkäruoka Natures Protection kana & kani healthy growth kitten 100 g
Natures Protection

Natures Protection kana & kani healthy growth kitten 100 g

Tuotekoodi: NPP45193
Nature's Protection kana & kani healthy growth on korkealaatuinen täysravinto kissanpennuille. Märkäruoan erityinen resepti auttaa varmistamaan kissanpentujen ja nuorten kissojen terveen kasvun ja kehityksen. Kätevissä annospusseissa.
Lue lisää
1,25 €

Kuvaus

Lihan kokonaismäärä: 50%

Ei sisällä keinotekoisia väriaineita tai aromeja

Sisältää vitamiineja ja mineraaleja, jotka auttavat ylläpitämään tervettä immuunijärjestelmää ja varmistamaan nuoren kissan kehon terveen kasvun ja kehityksen

Täydennetty tauriinilla, joka edistää sydämen terveyttä

Pehmeä ja helppo pureskella

Hyvin sulava

Kätevä pakkaus: helppo avata, kätevä käyttää matkoilla

Kissan annospussit ovat herkullisia uutuuksia Nature's Protectionilta. Ruoka on valmistettu vain korkealaatuisimmista ainesosista, joiden kokonaislihapitoisuus on vaikuttavat 50%. Erittäin hyvin sulava kissanruoka on pehmeää ja helppo pureskella. Kissasi rakastaa näitä maukkaita ja mehukkaita ruokia!

Koostumus:

Liha ja eläinperäiset tuotteet (4% kana, 4 % kani), kasvisproteiiniuutteet, kasviperäiset tuotteet, mineraalit, hedelmäsokerit

Ravintoainekoostumus:

Raakaproteiini 9,5%, raakaöljyt ja -rasvat 5%, raakatuhka 2,5%, raakakuidut 1%, kosteus 82%

Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet/kg:

D3-vitamiini (kolekalsiferoli E671) - 163 IU, E-vitamiini (3a700) - 32 mg, B1-vitamiini (tiamiinimononitraatti) - 2,50 mg, tauriini - 235,80 mg, kupari (E4) - 0,62 mg, mangaani (E5) - 1,93 mg, sinkki (E6) - 16,30 mg, jodi (E2) - 0,16 mg. Tekniset lisäaineet: kassiakumi - 558 mg. Aistinvaraiset lisäaineet: väriaineet.


Ruokintasuositus:

1-2 kg painavalle kissanpennulle 2,5 pussia päivässä. 2-3 kg painavalle kissanpennulle 2,5-3 pussia päivässä. Suositellaan jaettavaksi vähintään kahteen ateriaan päivässä. Tarjoillaan huoneenlämpöisenä.

 

Säilytettävä kylmässä avaamisen jälkeen. Säilyy avattuna 48 h.

 

Valmistettu Ranskassa.