Tuotteet Kissa Kissan märkäruoka Natures Protection Cat Neutered Kalkkuna, Lohi & Riisi 400g
Natures Protection

Natures Protection Cat Neutered Kalkkuna, Lohi & Riisi 400g

Tuotekoodi: NPP24636
Natures Protection Neutered Adult Kalkkuna, lohi & riisi on gluteeniton ja viljaton märkäruoka aikuisille, leikatuille kissoille. Luonnollista ja laadukasta kalkkunaa ja lohta liemessä, rikastettuna riisillä ja mineraaleilla. Edesauttaa virtsateiden terveyttä ja auttaa ylläpitämään optimaalista painoa.
Lue lisää
2,78 €

Kuvaus

Natures Protection Super Premium Neutered Kalkkuna, lohi & riisi aikuisille, leikatuille kissoille. Gluteeniton ja vehnätön. Korkea pitoisuus lihaa ja kalaa (65%). Sopii erinomaisesti herkille kissoille.

Gluteeniton & vehnätön

Korkea lihapitoisuus

Virtsateiden terveyteen

Edesauttaa painonhallintaa

Pienentää riskiä allergioihin

Runsaasti mineraaleja


Super Premium-märkäruoat on kehitetty vastamaan nuorten ja aikuisten kissojen erilaisia tarpeita. Ravinnot on rikastettu luonnollisella mineraalilla, microzeogenillä, joka edistää kissasi suoliston hyvinvointia ja ravintoaineiden imeytymistä. Se tukee myös nivelten hyvinvointia, edistää haitta-aineiden poistumista kehosta sekä parantaa vastustuskykyä. Ravinnossa on korkea lihapitoisuus, ja pääasiallisena proteiininlähteenä toimii laadukas ja luonnollinen kalkkuna sekä lohi. Ravinto sisältää silputtua lihaa herkullisessa liemessä, rikastettuna riisillä mineraaleilla. Autta pitämään virtsatiet terveinä ja ylläpiämään optimaalista painoa. Ruoat on valmistettu varovasti keittämällä, jotta ainesosien ravintoarvot sekä luonnollinen maku säilyvät. Ihanteellinen täydennys Nature's Protectionin kuivaruoille, ja kätevä käyttää sekä kotona että matkoilla.

Koska Super Premium Neutered Kalkkuna, lohi & riisi on täysin gluteeniton ja vehnätön, eikä sisällä myöskään sian- tai naudanlihaa, se pienentää allergioiden riskiä. Erityisen helposti sulava ruoka ei rasita kissasi ruoansulatusta, joten myös ruoansulatusongelmat vähenevät. Ravinnot eivät sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia makuja tai aromeja, soijaa, gluteenia tai viljaa. Natures Protection Super Premium-märkäruoat parantavat monipuolisesti kissasi elämänlaatua!

Koostumus:

Liha ja eläinperäiset tuotteet (47% kalkkuna), keitinliemi, kala ja kalaperäiset tuotteet (20% lohi), vilja (riisi 3%), mineraalit, 0,1% sedimenttistä alkuperää oleva klinoptiloliitti (1g568), öljyt ja rasvat (0,1% pellavansiemenöljy)

Ravintoainekoostumus:

kosteus 80%, raakaproteiini 10,8%, raakarasva 6,3%, raakatuhka 2,4%, raakakuitu 0,4%

Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet/kg:

D3- vitamiini 200IU, E6-vitamiini 15mg, E5- vitamiini 3mg, E2-vitamiini 0,75mg, tauriini - 1 500mg

Ruokintasuositus:

Aikuispaino (kg):Ylläpitoannos (g/vrk):
3 kg210 g
4 kg270 g
7 kg310 g


Tarjoile huoneenlämpöisenä. Säilyy avattuna kylmässä 3 päivää. Pidä puhdasta ja raikasta vettä aina saatavilla.

Valmistettu Saksassa.