Tuotteet Kissa Kissanhiekka Extreme Classic Northern Forest 14 kg kissanhiekka
Intersand

Extreme Classic Northern Forest 14 kg kissanhiekka

Tuotekoodi: PF18414
Patentoitu TRIPLE ACTION -kolmitehovaikutus - sitoo ja neutralisoi epämiellyttävät hajut - paakkuuntuu tehokkaasti muodostaen kovat paakut - on 99,9 % pölyämätön
Lue lisää
24,50 €

Kuvaus

- Laadukasta kanadalaista bentoniittisavea

- Voimakkaasti paakkuuntuva, voimakas imukyky

- Sitoo ja neutralisoi epämiellyttävät hajut tehokkaasti

- Riittoisa & taloudellinen

- Lähes pölyämätön, turvallinen sekä kissojen että ihmisten hengitysteille

- Kevyesti metsäntuoksuinen


Extreme Classic Northern Forest - kissanhiekka on valmistettu korkealaatuisesta, 100% luonnollisesta kanadalaisesta bentoniittisavesta. Innovatiivisen, eksklusiivisen ja patentoidun Triple Action-kolmitehojärjestelmän ansiosta se sitoo ja neutralisoi epämiellyttävät hajut tehokkaasti. Hajujen neutralisointia tehostavat luonnon mineraaleista saadut siniset zeoliittikiteet, jotka imevät tehokkaasti nestettä. Zeoliitin kiderakenteella on myös erinomainen hajuja sitova ja antiseptinen vaikutus. Se imee virtsan ja ulosteen hajut itseensä biologisella tavalla. Zeoliitin voi hävittää seka- tai biojätteenä.
Erittäin voimakkaasti paakkuuntuva hiekka muodostaa kovia, kiinteitä paakkuja. Paakut on helppo ja nopea kerätä pois, ja jätteen syntyminen vähenee. Nopean paakkuntumisen ja kovan koostumuksensa vuoksi paakut eivät tartu hiekkalaatikon pohjaan tai kissan tassuihin, eivätkä näin ollen leviä ympäri taloa. Extreme Classic Northern Forest on lähes pölyämätön, joten se ei ärsytä kissan eikä ihmisten hengitysteitä tai silmiä. Hiekassa on miellyttävä ja kevyt, allergeeniton metsän tuoksu.