Tuotteet Kissa Kissanhiekka Extreme Classic hajustamaton 14 kg kissanhiekka
Intersand

Extreme Classic hajustamaton 14 kg kissanhiekka

Tuotekoodi: PF10215
Patentoitu TRIPLE ACTION -kolmitehovaikutus - sitoo ja neutralisoi epämiellyttävät hajut - paakkuuntuu tehokkaasti muodostaen kovat paakut - on 99,9 % pölyämätön
Lue lisää
24,50 €

Kuvaus

- Laadukasta kanadalaista bentoniittisavea

- Voimakkaasti paakkuuntuva, voimakas imukyky

- Sitoo ja neutralisoi epämiellyttävät hajut tehokkaasti

- Riittoisa & taloudellinen

- Lähes pölyämätön, turvallinen sekä kissojen että ihmisten hengitysteille

- Hajustamaton


Extreme Classic - kissanhiekka on valmistettu korkealaatuisesta, 100% luonnollisesta kanadalaisesta bentoniittisavesta. Innovatiivisen, eksklusiivisen ja patentoidun Triple Action-kolmitehojärjestelmän ansiosta se sitoo ja neutralisoi epämiellyttävät hajut tehokkaasti. Hajujen neutralisointia tehostavat luonnon mineraaleista saadut siniset zeoliittikiteet, jotka imevät tehokkaasti nestettä. Zeoliitin kiderakenteella on myös erinomainen hajuja sitova ja antiseptinen vaikutus. Se imee virtsan ja ulosteen hajut itseensä biologisella tavalla. Zeoliitin voi hävittää seka- tai biojätteenä.
Erittäin voimakkaasti paakkuuntuva hiekka muodostaa kovia, kiinteitä paakkuja. Paakut on helppo ja nopea kerätä pois, ja jätteen syntyminen vähenee. Nopean paakkuntumisen ja kovan koostumuksensa vuoksi paakut eivät tartu hiekkalaatikon pohjaan tai kissan tassuihin, eivätkä näin ollen leviä ympäri taloa. Extreme Classic on lähes pölyämätön, joten se ei ärsytä kissan eikä ihmisten hengitysteitä tai silmiä.