Tuotteet Kissa Turkin hoito Allergenius kissanshampoo - apua allergiaan
Allergenius

Allergenius kissanshampoo - apua allergiaan

Tuotekoodi: 718.3510
Allergenius kissanhampoo - apua allergiaan. Nestemäinen ja helppokäyttöinen erikoisshampoo, jota käytetään vähentämään lemmikistä erittyvien allergeenien määrää.
Lue lisää
28,00 €

Kuvaus

Auttaa helpottamaan ihmisten allergiaoireita. Erityisesti kissoille suunniteltu shampoo. Vähentää allergeeneja jopa 90 %, ravitsee ja kosteuttaa ihoa, hajusteeton. Mitä, jos voisit elää lemmikkisi kanssa täyspäiväistä elämää ilman allergisia oireita? Kokeilemisen arvoinen!

Vähentää allergeeneja jopa 90 %, ravitsee ja kosteuttaa ihoa, hajusteeton.

Shampoo sisältää tehokkaan yhdistelmän moderneja ihoa ja turkkia ravitsevia ainesosia, jotka vahvistavat ihoa ja vähentävät allergeenejä, hilseilevää ihoa ja hilsettä.

Iso osa kissan allergeeneistä erittyy ihon kautta. Allergenius® shampoon ainutlaatuinen koostumus kosteuttaa ja ravitsee ihoa uudella tavalla, ja antaa myös turkille kauniin kiillon. Shampoo on hajusteeton ja hellävarainen koirilla joilla on herkkä iho.

Allergenius® shampoo on kehitetty ja valmistettu Ruotsissa yhteistyössä maailman johtavien allergia ja allergeeni tutkijoiden kanssa.

Pese kissa Allergenius shampoolla säännöllisesti (1 kerran 1-2 viikon välein), jolloin allergeenien erittyminen vähenee. Alustavat testit osoittavat, että säännöllinen pesu voi vähentää koiran allergeenien määrää pysyvästi.

Kastele kissa huolellisesti kokonaan ja hiero laimennettu (1:2) shampoo koko kissaan. Shampoo vaahtoaa hieman. Huuhtele huolellisesti ja kuivaa.

Valmistusaineet: Natrium myreth sulfaatti, natrium kokoyyli- glutamaatti, Disodium kokoyyli- glutamaatti, Natriumlaktaatti, butyleeniglykoli, pantenoli, Urea, kaprylyyliperoksidi glykoli, Niacinamide, Etyylilauryyliarginaatti, Piroctone olamiini, arginiini PCA, Polyglyceryl-5 oleaatti, glyseriini, PEG-120 metyyli glukoosi oleaatti, polykvaternium-10, etyylilauroyyliarginaatin HCI. ää.

Pullon koko: 250ml