Tuotteet Koira Koiran kuivaruoka HiQ Koira Adult Mini/Small Lammas 1,8kg
HiQ

HiQ Koira Adult Mini/Small Lammas 1,8kg

Tuotekoodi: HIQ45873
Super Premium -laatuinen täysravinto tukemaan koiran elimistöä ja terveyttä kokonaisvaltaisesti. Runsaasti luonnollisia ainesosia sekä ainutlaatuinen yhdistelmä superfood kookosöljyä, vitamiineja ja kivennäisaineita. Uniikki ainesosa NanoAgent parantaa ruoan sulavuutta, edistää ravintoaineiden imeytymistä ja edesauttaa kuona-aineiden poistumista elimistöstä. Korkea pitoisuus laadukkaita eläinproteiineja terveellisen ja pidemmän elämän saavuttamiseksi.
Lue lisää
13,80 €

Kuvaus

HiQ Koira Adult Mini/Small Lammas


- korkea proteiinipitoisuus

- vehnätön & maissiton

- stimuloi aivojen ja hermojen toimintaa

- parantaa vastustuskykyä

- edesauttaa ravintoaineiden imeytymistä & ruoansulatusjärjestelmän toimintaa

- hoitaa ihoa ja turkkia

- runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita & Omega-rasvahappoja

HiQ Mini Adult Lammas on pienten rotujen aikuisille koirille suunnattu laadukas täysravinto, joka tukee koiran elimistöä ja terveyttä kokonaisvaltaisesti. Luonnollinen mineraali Nano Agent parantaa ruoan sulavuutta, edistää ravintoaineiden imeytymistä ja edesauttaa kuona-aineiden poistumista elimistöstä. Ravintoon lisätty, superfoodinakin tunnettu kookosöljy tehostaa koiran ruoansulatusta ja auttaa pitämään ruoansulatuskanavan kunnossa. Kookosöljyllä on myös positiivisia vaikutuksia ihon ja turkin kuntoon, ja siitä on havaittu olevan hyötyä infektioiden torjumisessa. Aivojen toimintaa stimuloivan vaikutuksensa vuoksi kookosöljy on erityisen hyödyllistä ikääntyneille koirille. Kookosöljyn lisäksi myös ravinnon monityydyttymättömät rasvahapot, sinkki ja vitamiinit edistävät ja vahvistavat turkin ja ihon hyvinvointia. Lisäksi ainutlaatuinen yhdistelmä vitamiineja ylläpitää ja tukee kudosten ja solujen immuunivastetta. Erittäin korkea lihapitoisuus (82% eläinperäistä proteiinia) edistää lihasten optimaalista kehitystä, sekä ylläpitää lihasvoimaa. Proteiininlähteenä käytetty lammas soveltuu suurimmalle osalle koirista, myös herkkävatsaisille ja -ihoisille. Vehnätön ja maissiton ravinto auttaa ehkäisemään vehnägluteenin aiheuttamia allergisia reaktioita ja varmistamaan täydellisen ruoansulatuksen myös niille koirille, jotka eivät siedä maissia. Terveen kehon ja energian ylläpitämiseksi ruoka on täydennetty laadukkailla eläinperäisillä proteiineilla, omega-3- ja -6-rasvahapoilla, sekä tasapainoisella vitamiinien ja kivennäisaineiden kompleksilla. Tämä tehoaineiden yhdistelmä takaa lemmikkisi elinvoimaisuuden!

Ravintoainekoostumus:

raakaproteiini 28%, raakarasva 16%, raakatuhka 5,3%, raakakuitu 1,5%, kalsium 0,95%, fosfori 0,77%, kalium 0,5%, natrium 0,4%, omega 3 0,53%, omega 6 2,36%

Koostumus:

lampaanliha 41% (kuivattu ja hienoksi jauhettu), riisi, ohra, siipikarjan rasva, perunaproteiini, sokerijuurikasmassa, herneet, herneproteiinit, pellavansiemenet, kookosöljy, panimohiiva, dynaamisesti mikronisoitu klinoptiloliitti (1%), mononatriumfosfaatti , sikuriuute, mannanoligosakkaridit (MOS)

Ravitsemukselliset lisäaineet/kg:

A-vitamiini (3a672a) 18000 IU, D3-vitamiini (E671) 1500 IU, E-vitamiini (3a700) 530 mg, foolihappo (3a316) 1 mg, niasiini (3a314) 35 mg, biotiini 0,2 mg, B6-vitamiini (3a831) 3 mg, B1-vitamiini 3 mg, B12-vitamiini 0,05 mg, kolinikloridi (3a890) 1480 mg, ferrosulfaattimonohydraatti (e1) 50 mg, vedetön kalsiumjodaatti (3b202) 1,5 mg, kuparisulfaattipentahydraatti (E4) 5 mg, mangaanisulfaattimonohydraatti (E5) 20 mg, sinkkisulfaattimonohydraatti (3b605) 115 mg, natriumselektiitti (E8) 0,1 mg, L-karnitiini (3a910) 50 mg. Teknologiset lisäaineet: rosmariiniuutteet, tokoferoliuutteet kasviöljyistä (1b306(i)).

Valmistettu EU:ssa.