Tuotteet Koira Koiran kuivaruoka ARATON Junior All Breeds siipikarja 3kg
Araton

ARATON Junior All Breeds siipikarja 3kg

Tuotekoodi: ART45962
Ravitsemusasiantuntijoiden kanssa yhteistyössä suunniteltu ruoka nuorille koirille.
Lue lisää
16,00 €

Kuvaus

ARATON Junior All Breeds

 

- kaikenrotuisille koiranpennuille

- optimaalinen kasvu & kehitys

- vahvistaa luustoa ja hampaita

- parantaa vastustuskykyä

- edistää immuunijärjestelmän toimintaa

- pakkauksessa kätevä pussinsulkija

ARATON tarjoaa Premium-luokan kuivaruokaa koirille ja kissoille. Tuotteet on luotu rakkaudella lemmikeille, vastaamaan niiden päivittäisiä tarpeita. Ravitsemusasiantuntijoiden kanssa yhteistyössä suunniteltu ruoka on herkullista ja ravitsevaa, ja kaikki ARATON-ruoat on valmistettu laadukkaista ja tunnetuista raaka-aineista, kuten lampaanlihasta, siipikarjasta, lohesta, siipikarjan rasvasta, riisistä, maissista ja juurikaskuidusta. ARATON-tuotteita on myös täydennetty välttämättömillä mineraaleilla ja vitamiineilla, jotka auttavat pitämään lemmikit elinvoimaisina ja terveinä pidempään. Kätevä pussinsulkija pitää puolestaan ruoan tuoreena ja maistuvana. All Breeds Junior on kaikenrotuisille, alle 1-vuotiaille koirille tarkoitettu täysravinto. Ruoassa on runsaasti eläinproteiineja, jotka tukevat kasvavan koiran terveellistä kehitystä ja antavat tarvittavan määrän energiaa. Luonnolliset antioksidantit puolestaan auttavat vahvistamaan pennun immuunijärjestelmää ja vastustuskykyä. Tasapainoinen määrä kalsiumia ja fosforia auttaa luiden ja hampaiden terveelliseen kehitykseen. Tässä täysravinnossa on kaikki, mitä pentusi tarvitsee jokaiseen päivään!

Ravintoainekoostumus:

proteiini 25%, öljy ja rasva 12%, tuhka 6,7%, kuitu 2,5%, kalsium 1,4%, fosfori 1,15%

Koostumus:

kuivattu siipikarjanliha, maissi, ruisvehnä, vehnälese, siipikarjan rasva, lihajauho, kanamaksan hydrolysaatti, maissigluteeni, juurikaskuitu, oluthiiva

 

Ravitsemukselliset lisäaineet/kg:

A-vitamiini (3a672a) - 18000 IU, D3-vitamiini (3a671) - 1500 IU, E-vitamiini (3a700) - 180 mg, rauta(II) sulfaattimonohydraatti (3b103) - 50 mg, vedetön kalsiumjodaatti (3b202) - 1,5 mg, kupari (II) sulfaattipentahydraatti (3b405) - 5 mg, mangaanisulfaattimonohydraatti (3b503) - 20 mg, sinkkisulfaattimonohydraatti (3b605) - 90 mg, natriumseleniitti (E8) - 0,1 mg. Teknologiset lisäaineet: antioksidantit, säilöntäaineet.

Valmistettu EU:ssa.