Tuotteet Kissa Kissanhiekka OdourLock hajustamaton kissanhiekka 12 kg
Intersand

OdourLock hajustamaton kissanhiekka 12 kg

Tuotekoodi: PF21112
Ensiluokkaisesta luonnonsavesta valmistettu, hajustamaton ja lähes pölyämätön kissanhiekka. Patentoitu OdourLock-tekniikka neutralisoi hajuja ennennäkemättömällä tavalla yli 40 päivän ajan. Pienet, kiinteät paakut vähentävät jätettä ja mahdollistavat helpon päivittäisen ylläpidon sekä hiekan riittoisuuden. Taloudellinen ja ympäristöystävällinen valinta!
Lue lisää
24,10 €

Kuvaus

- Laadukasta kanadalaista bentoniittisavea

- Patentoitu teknologia neutralisoi hajuja yli 40 päivän ajan

- Voimakkaasti paakkuuntuva, voimakas imukyky (600%!)

- Hajustamaton

- Lähes pölyämätön, turvallinen sekä kissojen että ihmisten hengitysteille

- Riittoisa & taloudellinen

- Kätevä, salkkumainen kantokahva

 

 

Patentoidun tekniikan ansiosta hajustamaton OdourLock-kissanhiekka neutralisoi ammoniakin muodostumisen ja on vertaansa vailla kontrolloimaan virtsan ja ulosteiden hajuja!

Ammoniakki on vastuussa hiekkalaatikosta tulevista epämiellyttävistä hajuista, mutta kissan virtsa ei itsessään sisällä ammoniakkia. Se muodostuu, kun hiekkalaatikossa oleva virtsa joutuu kosketuksiin hapen kanssa ja alkaa kehittämään bakteereja. OdourLock-teknologia aktivoituu, kun se joutuu kosketuksiin virtsan kanssa, ja neutralisoi hajuja yli 40 päivän ajan. OdourLock sopii täydellisesti usean kissan talouksiin, kauho paakut vain kerran päivässä optimaalisen puhtauden saavuttamiseksi.

OdourLock-kissanhiekka on valmistettu 100 % puhtaasta luonnonsavesta, natriumbentoniitista. Tämä eksklusiivisen koostumuksemme kannalta välttämätön mineraali tulee suoraan Wyomingin kaivoksista. Saven uuttamiseen ja käsittelyyn kiinnitetään erityistä huomiota, jotta voidaan varmistaa saven erittäin korkea laatu ympäristöä kunnioittaen. Hiekan korkea kapasiteetti ja nopea imeytyminen (OdourLock voi imeä jopa 6 kertaa painonsa verran nestettä!) mahdollistavat pienempien ja kiinteämpien paakkujen muodostumisen, mikä helpottaa huomattavasti puhdistusta ja päivittäistä huoltoa. Näin jätettä syntyy vähemmän, jolloin hiekka kestää kauemmin ja tulee maksamaan vähemmän. Käyttämällä OdourLockia vuosittain käytetyn hiekan määrä voi vähentyä jopa 45 %!

Uusimpien tuotantoprosessien ansiosta hiekka on lähes pölyämätöntä, joka on hyväksi kaikille kissoille ja niiden omistajille, mutta etenkin astmaattisille tai pölylle allergisille kissoille ja omistajille. OdourLock-kissanhiekan koostumus on melkein yhtä pehmeää kuin hiekan, jotta kissanhiekka on hellävarainen kissojen tassuille.

OdourLockia on saatavana sekä hajusteettomana että kevyillä tuoksuilla. Koska tarkoitus ei ole hajustaa koko kotiasi, OdourLock vapauttaa hajusteita vain joutuessaan kosketuksiin nesteen kanssa. Tuoksut on valittu huolella kissojen terveys ja herkkyys mielessä pitäen. Miedot tuoksut eivät häiritse kissaasi tai sen rutiineja.