Tuotteet Kissa Kissan kuivaruoka HiQ Kissa Golden Age care 400g
HiQ

HiQ Kissa Golden Age care 400g

Tuotekoodi: HIQ45922
Super Premium -laatuinen täysravinto tukemaan kissan elimistöä ja terveyttä kokonaisvaltaisesti. Runsaasti luonnollisia ainesosia sekä ainutlaatuinen yhdistelmä superfood kookosöljyä, vitamiineja ja kivennäisaineita. Uniikki ainesosa NanoAgent parantaa ruoan sulavuutta, edistää ravintoaineiden imeytymistä ja edesauttaa kuona-aineiden poistumista elimistöstä. Korkea pitoisuus laadukkaita eläinproteiineja terveellisen ja pidemmän elämän saavuttamiseksi.
Lue lisää
5,00 €

Kuvaus

HiQ Kissa Golden Age care

 

- korkea proteiinipitoisuus
- stimuloi aivojen ja hermojen toimintaa
- edistää sydämen ja verisuonijärjestelmän toimintaa
- vähentää riskiä kaihin kehittymiseen
- parantaa vastustuskykyä
- edesauttaa ravintoaineiden imeytymistä & ruoansulatusjärjestelmän toimintaa
- hoitaa ihoa ja turkkia
- runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita & Omega-rasvahappoja


HiQ Golden Age Care on vanhoille (yli 10-vuotiaille) kissoille suunnattu laadukas täysravinto, joka tukee kissan elimistöä ja terveyttä kokonaisvaltaisesti. Luonnollinen mineraali Nano Agent parantaa ruoan sulavuutta, edistää ravintoaineiden imeytymistä ja edesauttaa kuona-aineiden poistumista elimistöstä. Ravintoon lisätty, superfoodinakin tunnettu kookosöljy tehostaa kissan ruoansulatusta ja auttaa pitämään ruoansulatuskanavan kunnossa. Kookosöljyllä on myös positiivisia vaikutuksia ihon ja turkin kuntoon ja siitä on havaittu olevan hyötyä infektioiden torjumisessa. Aivojen toimintaa stimuloivan vaikutuksensa vuoksi kookosöljy on erityisen hyödyllistä ikääntyneille kissoille. Kookosöljyn lisäksi myös ravinnon monityydyttymättömät rasvahapot, sinkki ja vitamiinit edistävät ja vahvistavat turkin ja ihon hyvinvointia. Glukosamiinin ja kondroitiinin yhdistelmä stimuloi nivelkudosten uudistumista ja ylläpitää niiden terveellistä tilaa. D-vitamiini, kalsium ja fosfori auttavat ylläpitämään vahvoja ja terveitä luita. Kuivatusta kehäkukasta saadut luteiinia sisältävät C- ja E-vitamiinit auttavat suojaamaan silmiä vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta ja vähentävät kaihin kehittymisen riskiä. Reseptiä on täydennetty rasvahapoilla (DHA + EPA) yhdessä tauriinin ja L-karnitiinin kanssa sydämen toiminnan ylläpitämiseksi ja verenkierron parantamiseksi. Tarkoin valittu natriumin määrä auttaa vähentämään sydämen lyijyä. Korkea lihapitoisuus (64% eläinperäistä proteiinia) ylläpitää lihasvoimaa. Proteiininlähteenä käytetty kana on yksi yleisimmin siedetyistä ja parhaiten sulavista eläinproteiinin lähteistä. Terveen kehon ja energian ylläpitämiseksi ruoka on täydennetty laadukkailla eläinperäisillä proteiineilla, omega-3- ja -6-rasvahapoilla, sekä tasapainoisella vitamiinien ja kivennäisaineiden kompleksilla. Tämä tehoaineiden yhdistelmä takaa lemmikkisi elinvoimaisuuden!

Ravintoainekoostumus:
raakaproteiini 30%, raakaöljyt ja -rasvat 15%, raakatuhka 6,5%, raakakuidut 2,1%, kalsium 1%, fosfori 0,8%, kalium 0,7%, natrium 0,3%, Omega-3 0,39%, Omega-6 2,49%

Koostumus:
siipikarjanliha 38% (kuivattu ja hienoksi jauhettu), riisi, maissi, maissigluteeni, siipikarjanrasva, ohra, kalajauho, sokerijuurikasmassa, kuivatut munat, kookosöljy, dynaaminen mikronisoitu klinoptiloliitti (1%), panimohiiva, juurisikuriuute, mannano-oligosakkaridit (MOS), yucca-uute, glukosamiini (250 mg / kg), kondroitiinisulfaatti (100 mg / kg), kehäkukkajauho

Ravitsemukselliset lisäaineet/kg:

A-vitamiini (3a672a) 25000 IU, D3-vitamiini (E671) 1876 IU, E-vitamiini (3a700) 688 mg, biotiini (3a880) 1,9 mg, ferrosulfaattimonohydraatti (e1) 62,5 mg, vedetön kalsiumjodaatti (3b202) 1,88 mg, kuparisulfaattipentahydraatti (E4) 6,25 mg, mangaanisulfaattimonohydraatti (E5) 25 mg, sinkkisulfaattimonohydraatti (3b605) 144 mg, natriumselektiitti (E8) 0,13 mg, tauriini (3a370) 1375 mg, L-karnitiini (3a90) 50 mg, DL-metioniini (3c301) 1000 mg. Teknologiset lisäaineet: rosmariiniuutteet, tokoferoliuutteet kasviöljyistä (1b306(i)).

Valmistettu EU:ssa.