Akvaario julkiseen tilaan

Pinnan alla elävä, eksoottinen ja erilainen maailma jossa keinuvien meriheinien ja majesteettisten vesipalmujen alla asuvat värikkäät tetrat, salaperäiset monnit ja loistavat kultakalat.

Vaasan Eläinkeskuksen akvaariot luovat rauhallisen, inspiroivan ilmapiirin, ja työympäristösi on miellyttävämpi ja viihtyisämpi sekä Sinulle että vierailijoillesi. Akvaario sateenkaaren kaikissa väreissä leiskuvinen kaloineen täydentää upeasti viherkasviryhmiä. Vakiomalliston lisäksi rakennamme esim. määrättyihin tiloihin tarvittavia erikoisratkaisuja.

Vaasan Eläinkeskuksesta voit vuokrata tai ostaa akvaarion sopimuksen mukaan tehtävillä huoltokäynneillä. Henkiläkuntamme tulee säännöllisin väliajoin puhdistamaan akvaarion sisä- ja ulkopuolelta, he vaihtavat tarvittaessa kasvit ja kalat sekä tarkistavat että kaikki on kunnossa. Työmme perustuu yhteistyöhän asiakkaan kanssa. Asiakas voi aina tarpeen vaatiessa ottaa meihin yhteyttä soittamalla tai käymällä.

Olemme työskennelleet 28 vuotta akvaariovuokrauksen parissa ja voimme rakentaa täydellisiä vesiympäristöjä sekä pienessä että suuressa mittakaavassa.